Rad sa Dušom

Znam kako vam je.

I ja sam se osećala preplavljeno, zaglavljeno, uplašeno, nefokusirano, nemotivnisano ili neinspirisano. Želela sam manje stresa, drame, mnoooogo manje odugovlačenja, a više zabave, vremena, uživanja… Pa i novca, što da ne?

Dosadilo mi je da čekam da padne plafon i rešila sam da preumem svoj život u svoje ruke. Iako sam mislila da mogu sama, nije išlo. Konstantno sam upadala u iste zamke te sam na kraju potražila pomoć mentora i prešla na sledeći nivo.

Da li znate o čemu pričam?

Da li i vi želite da promenite nešto, ali vam fali hrabrosti, snage, sigrnosti, znanja….? Da li mislite da je najzad došlo vreme da počnete taj projekat koji sad već predugo čeka u fioci?

Vreme je da raskinete sa izgovorima, odugovlačenjima, žalopojkama. Da prihvatite svoju jedinstvenost, da izbrusite svoj dijamant. Da iskoristite svoje iskustvo kao svoje gorivo, da pokrenete i pratite svoju kreativnu energiju.

Da najzad živite život koji želite da živite.

Ja sam tu da vas pridržavam za ruku dok ne uspostavite kontrolu nad volanom.

Kako? Kroz individualne mentoring sesije.

A kako funkcionišu sesije?

Družimo se online. Radimo na onom što je vama bitno i što vas koči da se razmašete u svom stvaranju. Sve je potpuno individualno i prilagođeno vašoj kreativnosti. Imamo zadatke, istraživanje, razmišljanja, produbljavanja i pojednostavljenja… u zavisnosti gde škripi. 😉

Negde dodajemo strukturu, a negde otpuštamo kočnice, jer sve je igra, zar ne?

Naravno, na samom početku ćemo da odgovorimo na pitanje da li odgovaramo jedno drugom putem probne sesije. Nakon toga, ako se ispostavi da želimo da sarađujemo na obostrano zadovoljstvo, onda nastavljamo dalje u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.

Probnom sesijom, ništa ne možete da izgubite, a najgore što može da se desi je da ostanete tu gde jeste.

Pokrenite se, inspirišite, poslušajte, zaigrajte i prihvatite da sami biramo svoje iskustvo.
A najbolje vreme da nešto promenite je SADA!

Duša

IMG_0513